Istra Open, Buzet - Vége

A második task után sajnos minden napot töröltek zivatarosodás miatt. Utolsó nap még elstartoltunk, de 5 perccel a pylon előtt stoppolták ezt is (valószínűleg a nagy felhők miatt, ezt nem tudtuk meg) - szerintünk indokolatlanul. Ahhoz képest hogy úgy mentünk le hogy rommá repüljük magunkat olyan jó idő lesz, nekem a két és fél év alatt eddig ez a legnagyobb szívásom: 7 napból csak kettő task, ráadásul rettenet szervezéssel. Mindezt 160 euróért sikerült összehozni..  lehet hogy pár évig most pihentetem a horvátokat, de legalábbis meg kell nézni kik szervezik, ki a meet director.
(ilyen puruttya dolgok történtek többek közt, hogy nincs rendes csapat értékelés, pedig ahogy néztük vittük volna az első helyet, Képes meg az EN-C ernyővel nyerte a sport kategóriát.. csakhogy nem volt ilyen, mivel csak horvátoknak illetve szlovéneknek értékelték..)

Ami az eredményeket illeti, nyilván ha kettőből egy napon behúzza valaki a fekete pétert akkor már sok jó nem sül ki belőle, de voltak akik a sok légtér kavarás ellenére is szép helyen végeztek. Magyarok sorban:S Peti 3, Sziszi 7, Képes 8, Béci 19, Én 22, Milán 28, Laci 36, Évi 75. Összes eredmény ITT.

Sziszi is írt egy elég jó beszámolót a versenyen történt panamákról, az ernyősfórumon olvashatjátok.
Gratula mindenkinek aki jól tolta!

Nekem most kis szünet, majd hónap végén Krushevoból jelentkezem, remélhetőleg már a az új cuccal!

0 megjegyzés: