Ratitovec Open - Day 2,3

Tegnap hosszú várakozás után egy lesiklást kiadott mindenkinek, zárt felhőzet alatt csúsztunk ki a leszállóba, miközben egymást fotózgattuk.
Ma hasonló időre mentünk fel, csak még a szél is erős volt.. Miután többször majdnem elaludtam, illetve végigettük a starthelyen levő menedékház étlapját, kiírtak egy 37km-es feladatot. A szél begyengült, de ugyanúgy zárt felhőzet mellett startoltunk négy órakor. Háromnegyed óra lejtőzés után mikor lekattant az idő mindenki elindult az első fordulópont felé, nem láttunk benne több fantáziát egy siklásnál. A legtöbben egy oda vissza után megcsináltunk két pontot, majd egyenesen leszálltunk egy starthely alatti dombra, de páran akik 50m-el magasabbról indultak, illetve jobban ment a cuccuk egész jól felküzdötték magukat megint a gerincre. Az egész napos árnyék után eddigre kisütött a nap is, így a fent lévő kb 15-20 ernyő már tekerészve tudott továbbmenni. Végül talán ketten értek célba, de sajnos nekünk sok pont nem jár ezért a mutatványért.. Kicsit olyan volt mint az első nap, ahol aki túljutott a startpylonon az be is verte a célba, mert utána nekik már könnyebb dolguk volt, de most a rosszabbik végét fogtum meg.

Holnap kicsit ígéretesebb meteót várunk, megtesszük ami tőlünk telik. Jelenleg a sültmalac vacsi után meccsnézés a program :)

0 megjegyzés: