SA Winelands, Porterville - Day 0


Újra Afrika!! Mozgalmas két hét áll mögöttünk. Repülés az ország északkeleti részén, nemzeti parkozás a Krugerben, repülés Fokváros öblei felett, kiteozás a fehér homokos strandokon… jó kis kalandokban volt részünk, de a „java”, a verseny még hátravan. 

Ma volt a hivatalos training day, miután a társaság reggel még másnaposan ébredt Cape Townban, nagy hajrával értük csak el a felszállítást de gyönyörű égkép fogadott bennünket, szép fejlett kumókkal. Sajnos akik sokáig vártak már nem tudtak elstartolni a beerősödő szél miatt, de én egy másfél órát azért repültem a bika 7es 8as liftekkel. Örülök hogy idén nem három hónap kihagyás után kell egy feladaton elindulnom, most pár órát azért már a levegőben töltöttem az elmúlt két hétben.

Amint időm engedi rakok fel képeket is a mai, illetve a korábbi reppenésekről, ritka gyönyörű helyeken jártunk!

Ami a versenyt illeti, széria versenyként lett meghirdetve ez is, 100 pilótával, jó pár nagy névvel az élen. Ha megelőzni nem is, de remélhetőleg a közelükbe tudunk majd kerülni. Lesz idén is livetracking, lehet a neten élőben követni a repüléseinket, így az európai télben legalább a munkahelyről szurkolhattok a magyar csapatnak. Öten gyűltünk össze, Milán, Évi, Budai Peti, Tóni és jómagam, mindenféle buzdítást szívesen veszünk a blogon keresztül, vagy akár smsben is!

A verseny honlapján fent lesz elvileg minden információ (livetrackinget is beleértve), baloldalt a menüből kell majd kiválasztani.

0 megjegyzés: