Elő EB St André - Day 7

Uccsó nap zárt felhőzet, északias szél. Nap törölve, így három érvényes nappal fejeződött be a verseny. Maradtam a 18-ik helyen, amivel összességében azért nagyon elégedett vagyok, és külön örülök hogy a széria ernyők miatt homogénebb mezőnyben látszik hogy meg lehet fogni azért az elejét is. Sajnos a csapatból szinte mindenkinek kijutott egy-két nagyobb bukta, de egyrészt így tanul az ember, valamint Béci példáján is látszik hogy még széria mezőnyben is csak versenyképes ernyővel érdemes indulni ha az elejében akar focizni az ember.

Maga a hely egyébként nagyon bika, mindenképpen hasznos lesz jövőre az EB-n, hogy nem először repülünk itt, még ha  a franciák helyismeretét meg se közelíthetjük. Nekem egyébként is jobban fekszenek az ilyen erős körülmények, ahol 6-8 méterekbe simán bele lehet botlani, mivel az ernyőm hátrányai tekerésnél kevésbé érvényesülnek, siklani meg azért még mindig jól lehet vele.

Végeredmény ITT.

Most hogy Európában gyakorlatilag vége a verseny szezonnak egy darabig szünetel a blog, de ha minden jól megy decemberben visszatérek, köszönöm mindenkinek aki szorított nekünk!

0 megjegyzés: