British Open Ager, Task 5

Egy jó nagy oda-vissza a fő gerincen, majd el északnak egy tó partjára, kb 50km. Eleinte 90es volt a feladat, de aztán az idő nem úgy alakult amire számítottak és ez lett belőle. Persze megint mentünk elöl mert vérszemet kaptunk a hegyen repüléstől, és sikerült beragadni viszonylag az elején ahogy kell. 

A hegyről tudni kell hogy két "szintje" van, az alsó is olyan magas hogy itthon bárki elfogadná és versenyeket rendeznénk róla, de kicsit beljebb van még egy lépcső több száz méterrel feljebb. Mint kiderült az alsó nem adta, rázkódtunk a szembe szélben, míg fent kicsit lemaradva tőlünk kb 40 ernyő húzott el látva a szenvedésünket. Mire végre kitekertem kezdődött a kergetés ismét, szerencsémre sokan visszafelé is megpróbáltak lent menni,  pedig fent vígan félgázom lehetett haladni. A cél előtt 19km-el sikerült 2400ra felesni, innen gyakorlatilag végsiklás volt, amit megálltunk tekerni a gyengében az felesleges volt, simán adta a célig. Az élboly sajnos megint sokat adott időben, de kb tizedikként bevergődtem, így hogy nincs már tétje ez elfogadható. Utánam még Vértes, Karcsi és Kepes érkezett, rengetegen beértek ma. A cél egy strand volt, bárral a fák alatt, fürdéssel, soha rosszabbat :)

2 megjegyzés:

zale írta...

Hajrá,
mindig élvezettel olvasom a beszámolóidat, bár mostanában kicsit ritkábban tolod!Nyomjad!

nm írta...

Köszi, sajnos ez a verseny ennyi lett, se a szerencse se az időjárás nem volt velünk, de a hely nagyon jó!
A ritkább repülések meg a nyáron született kisfiamnak köszönhetők nagyrészt, de jövőre már nagyobb pezsgés lesz szerintem :)